Catalunya, una comunitat que es nega a ser menys – diari de mataroCatalunya, una comunitat que es nega a ser menys

  • 0

Catalunya, una comunitat que es nega a ser menys

Category : Sin categoría

mataroLa comunitat de Catalunya sempre ha tingut aspiracions molt altes, i això és potser el que els ha portat a tenir avui dia una greu crisi política, la qual cosa ha incidit en la seva econòmica i ha afectat de manera directa la societat.
Avui dia Catalunya és una comunitat que té molts problemes, i entre aquests destaquen els problemes socials, i és que les conseqüències de voler ser més l’han afectat, entre aquestes conseqüències el de no sentir-se segurs, per això els serrallers tenen molts reptes.
Els serrallers, són uns dels professionals que s’han hagut d’adaptar a la nova situació que es viu a Catalunya, i és que hi ha una situació generalitzada d’incertesa, ja que no es saber que pugui passar, i e s que després que es intento tenir la independència, res és igual.
A Catalunya el voler ser una nació lliure i independent li ha costat molt als catalans els quals han estat unes persones que pro sempre han insistit que històricament no són part d’Espanya, però això no és el que diu la constitució.
La major debilitat de Catalunya està en no acceptar que s’és part d’Espanya, i com jurídicament no es pot fer res per canviar aquesta situació, llavors això els posa malament, per aquesta raó han vingut tots els problemes posteriors.
És important fer veure que Catalunya és una comunitat que té molt potencial una d’econòmica que fins abans de la crisi, era molt estable i que compta amb un gran recurs, la seva gent, la qual és molt ben preparada i que tenen alguna cosa que és una gran avantatge, que la seva gent la vol.
Estem clars en que potser els catalans es mereixen ser una nació independent, perquè potser tindran més beneficis en moltes altres coses però això no és al que estan cridats a ser per ara, sinó que estan cridats a ser una comunitat autònoma espanyola, sota el règim d’aquest país.
A Espanya el que es vol és conservar el territori, i també es busca el benestar dels catalans, ja que si Catalunya està bé, llavors Espanya estarà bé, ja que tots els indicadors econòmics de Catalunya, també afecten l’economia espanyola, ja que s’és part d’un tot.
És impossible per ara separar Catalunya d’Espanya, i això és una cosa que cal entendre molt bé, ja que no es tracta d’una qüestió que si es deu o no, o molt menys una raó d’història, es tracta de legalitat, i lamentablement les lleis no poden ser violades.

Assumint la responsabilitat dels actes

És important esmentar que Catalunya és una comunitat que ara està vivint les conseqüències de voler-separar, entre elles conseqüències polítiques, conseqüències econòmiques, i el que és pitjor per a mi, les conseqüències socials.
Espero de veritat que la situació a Catalunya millori, ja que aquesta és una comunitat amb molt potencial, amb gent amb ganes de treballar per ser millor, i és que per ara, els catalans han de ser millor sent part d’Espanya.


Leave a Reply

Suscríbete


Categorías